Μάνη: Βγήκε από το Δρομοκαΐτειο και έκαψε ζωντανό τον πατριό του - iefimerida.gr

Μάνη: Βγήκε από το Δρομοκαΐτειο και έκαψε ζωντανό τον πατριό του

Τον Σεπτέμβριο βγήκε από το Δρομοκαΐτειο ο 35χρονος (Φωτογραφίες tharrosnews/messinialive)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στην κοινότητα Αγίου Νικολάου της δυτικής Μάνης, στην Μεσσηνία.

Ένας 35χρονος, που τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε πάρει εξιτήριο από το Δρομοκαϊτειο, έβαλε φωτιά και έκαψε τον πατριό του, ενώ επιχείρησε να κάψει και τη μητέρα του. Επίσης, ο 35χρονος, πριν παραδοθεί στην Αστυνομία, επιχείρησε να βάλει φωτιά σε σπίτι γείτονα στην ίδια κοινότητα, αλλά ο ιδιοκτήτης πρόλαβε να την σβήσει, πριν πάρει διαστάσεις.

Μάνη: Βγήκε από το Δρομοκαΐτειο και έκαψε ζωντανό τον πατριό του | iefimerida.gr 0

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 35χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, πήγε σήμερα στο μεσημέρι στο πατρικό του σπίτι, που βρίσκεται στην κοινότητα του Αγίου Νικολάου. Εκείνη την στιγμή βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού ο 56χρονος πατέρας του, η μητέρα του, μία θεία του και ένα φιλικό πρόσωπο της οικογένειας.

Ο 35χρονος που έβαλε φωτιά τον πατριό του. Φωτογραφία: messinialive

Σύμφωνα με το messinialive, ο 35χρονος είχε στο μηχανάκι του ένα μπιτόνι με μείγμα βενζίνης και πετρελαίου, το οποίο το έφερε μαζί του, το άδειασε σε έναν κουβά σφουγγαρίσματος και τους περιέλουσε -πατριό και τη μητέρα του- αιφνιδιάζοντάς τους.

Η μητέρα του πρόλαβε και μπήκε στο σπίτι και κλειδώθηκε, ενώ ο άτυχος 65χρονος Χρ.Μ. που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο 35χρονος του έβαλε φωτιά και τράπηκε σε φυγή.

Κατόπιν, ο δράστης πήγε σε γειτονικό σπίτι, περιέλουσε με βενζίνη και πετρέλαιο την εξωτερική πόρτα και στη συνέχεια έβαλε φωτιά.

Ο ενοικιαστής του σπιτιού δεν ήταν εκεί, αλλά ο ιδιοκτήτης του ακινήτου αντελήφθη την φωτιά και επιχείρησε να την σβήσει. Όμως, στην προσπάθειά του να προλάβει την φωτιά πριν πάρει διαστάσεις, τραυματίστηκε ελαφρά στα πόδια.

Μάνη: Βγήκε από το Δρομοκαΐτειο και έκαψε ζωντανό τον πατριό του | iefimerida.gr 1

Μετά την προσπάθειά του να βάλει φωτιά στο σπίτι, ο 35χρονος πήγε στο αστυνομικό τμήμα της δυτικής Μάνης και παραδόθηκε, ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης είχε πάρει εξιτήριο στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου από το «Δρομοκαΐτειο» νοσοκομείο των Αθηνών, όπου νοσηλευόταν.

Το τροχόσπιτο όπου ζούσε ο 35χρονος. Φωτογραφία: Messinialive

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία αυτή.

Οι κάτοικοι μιλούν για ένα νεαρό που είχε δική του επιχείρηση ντελίβερι στη Σελίνιτσα και τον γνώριζαν όλοι στην περιοχή. Σύμφωνα με ανθρώπους που τον είδαν νωρίτερα το πρωί δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι, μάλιστα είχε πάει για καφέ το πρωί και ευχήθηκε λόγω της ημέρας στους συντοπίτες του. Απ’ ότι συζητείται στο χωριό, υπήρχαν προστριβές με τον πατριό του, αλλά τίποτε δεν έδειχνε ότι τα πράγματα θα είχαν αυτή την αποτρόπαιη κατάληξη. Μάλιστα, λόγω των τεταμένων σχέσεων με τον πατριό του, ο 34χρονος ζούσε σε τροχόσπιτο, και φρόντιζε αδέσποτα ζωάκια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ