Με αυτές τις ασκήσεις προσώπου η επιδερμίδα σου θα δείχνει χρόνια νεότερη - iefimerida.gr

Με αυτές τις ασκήσεις προσώπου η επιδερμίδα σου θα δείχνει χρόνια νεότερη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλες ξέρουμε πως η άσκηση, όταν γίνεται σε σταθερή βάση και σωστά μπορεί πραγματικά να αποδώσει και να φέρει θεαματικά αποτελέσματα.

Σώμα πιο λεπτό, σφιχτό και δυνατό. Η επιστήμη αλλά και φωτογραφίες πριν και μετά, ανθρώπων που τα κατάφεραν, αποδεικνύουν πως η γυμναστική και η άσκηση μπορούν να μεταμορφώσουν το σώμα μας. Θα το πιστεύατε όμως αν σας έλεγα πως η άσκηση μπορεί να αλλάξει και την επιδερμίδα του προσώπου;

Σίγουρα τον τελευταίο καιρό όλο και κάπου θα έχεις ακούσει για τις ασκήσεις προσώπου που εμφανίζονται σαν μια από τις πιο hot τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς αυτήν την στιγμή. Ακόμα πιο σίγουρο είναι πως κάπου θα έχεις δει ειδικούς να σου δείχνουν τον τρόπο να εφαρμόσεις διαφορετικές τεχνικές και πιθανόν έχει περάσει και από τα δικά σου χέρια κάποιο περιοδικό που με σχεδιαγράμματα σε καλεί να τις δοκιμάσεις. Η ιδέα των facial exercises βασίζεται στην ίδια λογική με την κανονική γυμναστική. Οι μύες δουλεύουν, το πρόσωπο ανορθώνεται και παίρνει ξανά όγκο. Πως γίνονται όμως αυτές οι ασκήσεις και πως λειτουργεί η καθεμία από αυτές; Μπορούμε να τις κάνουμε μόνες μας και να τις κάνουμε σωστά.

Μάθε για τις ασκήσεις προσώπου και τον τρόπο να τις εφαρμόσεις στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ασκήσεις προσώπου facial exercises ομορφιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ