Την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ δήλωσε οτι επιθυμεί η Μέρκελ - iefimerida.gr

Την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ δήλωσε οτι επιθυμεί η Μέρκελ

Μέρκελ: Επιθυμεί την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Άνγκελα Μέρκελ επιθυμεί την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και δεν συμμερίζεται τις απόψεις περί του αντιθέτου που είχε εκφράσει ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χανς-Πέτερ Φρίντριχ (CSU), όπως δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, βέβαια, απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικώς με το κλίμα που επικρατεί στον κυβερνητικό συνασπισμό και περιορίστηκε να επαναλάβει ότι κατά την σημερινή συνεδρίαση του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου αναμένει έγκριση του πακέτου βοήθειας με ευρεία πλειοψηφία.

«Ουδείς ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι στην πορεία που επελέγη για την ελληνική κρίση. Αυτή η πορεία ωστόσο αξιολογήθηκε ως η καλύτερη», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ από το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών έγινε γνωστό ότι ο Χανς - Πέτερ Φρίντριχ προέβη στην συγκεκριμένη τοποθέτηση μιλώντας ως στέλεχος των Χριστιανοκοινωνιστών και όχι ως ομοσπονδιακός υπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ