Χανιά: Σκότωσε πεζό και τον εγκατέλειψε λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος - iefimerida.gr

Χανιά: Σκότωσε πεζό και τον εγκατέλειψε λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI-Β.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στα Χανιά στην περιοχή της Παρηγοριάς, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, μετά από σφοδρή σύγκρουση, ΙΧ αυτοκίνητο χτύπησε και διαμέλισε διερχόμενο πεζό και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το πτώμα είχε διαμελιστεί με αποτέλεσμα οι διασώστες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο του δυστυχήματος, να μην μπορούν να αναγνωρίσουν αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, υπάρχει γιγαντιαία κινητοποίηση της Αστυνομίας για να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου, που εγκατέλειψε το θύμα παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία καλείται να ενημερώσει την Τροχαία Χανίων που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της εξιχνίασης του θλιβερού περιστατικού.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ