Συνάντηση Βενιζέλου-Λοβέρδου το απόγευμα για εσωκομματικά και φάρμακο - iefimerida.gr

Συνάντηση Βενιζέλου-Λοβέρδου το απόγευμα για εσωκομματικά και φάρμακο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα εσωκομματικά αλλά και οι αποφάσεις για τα φάρμακα θα συζητηθούν στην συνάντηση που θα έχουν εκτάκτως απόψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Οι δύο άντρες θα συναντηθούν στις 6 στο γραφείο της αντιπροεδρίας και θα επιχειρήσουν να λύσουν τις παρεξηγήσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας περί συγκυβέρνησης με τη Ν.Δ. αλλά
και να υπάρξει κοινό μέτωπο στο θέμα των αποφάσεων για το φάρμακο που έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις αλλά και επιθέσεις εναντίον του υπουργού Υγείας.

Οι πληροφορίες του iefimerida.gr είναι πώς στο επίπεδο των εσωκομματικών, οι κύριοι Βενιζέλος και Λοβέρδος έχουν ήδη διευθετήσει τα ζητήματα που προέκυψαν από την συζήτηση για το μετεκλογικό σκηνικό ενώ απόψε θα κουβεντιάσουν και την πορεία προς την αλλαγή ηγεσίας όπως θα διαμορφωθεί από αύριο.

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να κάνει υποστηρικτική δήλωση για την προσπάθεια του υπουργού Υγείας στον τομέα του φαρμάκου. Δήλωση που θα επισφραγίσει την γενικότερη ταύτιση απόψεων των δυο
πλευρών.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ