Με τον Μπαρόζο θα συναντηθεί την Τετάρτη ο Παπαδήμος στις Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Με τον Μπαρόζο θα συναντηθεί την Τετάρτη ο Παπαδήμος στις Βρυξέλλες

Με τον Μανουέλ Μπαρόζο θα συναντηθεί την Τετάρτη ο Λουκάς Παπαδήμος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος την Τετάρτη στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν τα σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων του δεύτερου πακέτου βοήθειας και την απορρόφηση των πόρων της Ε.Ε. για την αναπτυξη.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η εκπρόσωπος της Επιτροπής, Πία Αρεκίλντε., κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης προς τους δημοσιογράφους. Μάλιστα ανέφερε πως οι δύο άνδρες είχαν χθες τηλεφωνική συνομιλία για το αντικείμενο της συνάντησης, το οποίο θα είναι η εφαρμογή των μέτρων του δεύτερου προγράμματος, η ταχεία απορρόφηση των πόρων της ΕΕ για την τόνωση της ανάπτυξης στην Ελλάδα και το έργο της Ομάδας Δράσης στην Ελλάδα.

Η συνάντηση, που θα γίνει την Τετάρτη στις 4 το απόγευμα στις Βρυξέλλες, θαδιαρκέσει περίπου δύο ώρες και θα συμμετάσχουν οι κοινοτικοί Επίτροποι για την οικονομία, Όλι Ρεν, για την περιφερειακή πολιτική, Γιοχάνες Χαν, για την απασχόληση Λάζλο 'Αντορ και για τον προϋπολογισμό, Γιάνος Λεβαντόβσκι, δήλωσε η Πία Αρεκίλντε. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις και σύντομη συνέντευξη Τύπου.

Η Πία Αρεκίλντε εξέφρασε την ικανοποίηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα και την πεποίθησή της για την πιστή εφαρμογή των μέτρων που έχουν συμφωνηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ