Τηλεφωνικές ευχές Παυλόπουλου στην ομογένεια της Αιθιοπίας, στρατιωτικά φυλάκια & ποντοπόρα πλοία - iefimerida.gr

Τηλεφωνικές ευχές Παυλόπουλου στην ομογένεια της Αιθιοπίας, στρατιωτικά φυλάκια & ποντοπόρα πλοία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας στην Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας κ. Συκά καθώς και με μέλη της Ομογένειας, επικοινώνησε τηλεφωνικώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλος.

Η επικοινωνία τους πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ και τους ευχήθηκε καλή χρονιά.

Συγκεκριμένα, τους συνεχάρη για τη δύναμη δημιουργίας και την επιτυχία τους στον τόπο που ζουν και εργάζονται, και τους ευχαρίστησε, διότι ως Έλληνες της Διασποράς τιμούν την Ελλάδα και την Ιστορία της.

Νωρίτερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, μεταξύ 6:30 και 6:50 μ.μ, συνομίλησε τηλεφωνικώς με τον επικεφαλής της Ελληνικής Δύναμης Κοσσόβου, με τον επικεφαλής του Επιτηρητικού Φυλακίου Μολυβδοσκέπαστου, με τον Κυβερνήτη της Πυραυλακάτου «Μπλέσσας» και με τον επικεφαλής 133ης Σμηναρχίας στο Καστέλι της Κρήτης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε Καλή Χρονιά στους στρατευμένους και τους εξέφρασε, εκτός από την αυτονόητη ευαρέσκειά του, την ευγνωμοσύνη του Ελληνικού Λαού για το υψηλό φρόνημα και την αποτελεσματικότητα κατά την επιτέλεση του ιερού καθήκοντος της υπεράσπισης της Εθνικής Κυριαρχίας και της Εδαφικής Ακεραιότητας της Πατρίδας μας αλλά και της φύλαξης των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Συνόρων.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε, μέσω δορυφόρου, με τους Πλοιάρχους δύο ελληνικών ποντοπόρων πλοίων που έπλεαν, αντιστοίχως, στον Ατλαντικό και στον Ειρηνικό και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για το Νέο Έτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ