ΝΔ: Γιατί η κυβέρνηση υπέβαλε αίτημα ακύρωσης ασύλου; Ο Τσίπρας έλεγε ότι σέβεται τη διάκριση των εξουσιών - iefimerida.gr

ΝΔ: Γιατί η κυβέρνηση υπέβαλε αίτημα ακύρωσης ασύλου; Ο Τσίπρας έλεγε ότι σέβεται τη διάκριση των εξουσιών

Φωτογραφία αρχείου: Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, προκάλεσε η αίτηση της κυβέρνησης να ακυρωθεί η χορήγηση ασύλου στον έναν εκ των 8 Τούρκων αξιωματικών.

«“Ως κράτος δικαίου η Ελλάδα σέβεται την διάκριση των εξουσιών” και “πράττει τα δέοντα για να έχουν δίκαιη δίκη” οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί δήλωσε προσφάτως ο κ. Αλ. Τσίπρας και μάλιστα παρουσία του Τούρκου Προέδρου κ. Ταγίπ Ερντογάν», υπενθυμίζει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Για να καταλήξει η αξιωματική αντιπολίτευσης: «Κατόπιν τούτου το ερώτημα που έχουν οι πολίτες και οφείλει να απαντήσει ο πρωθυπουργός είναι αυτονόητο: Για ποιο λόγο η κυβέρνηση υπέβαλε σήμερα αίτηση ακύρωσης κατά της χορήγησης πολιτικού ασύλου που αποφάσισε η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Προσφυγών για τον πρώτο από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ