Ο Αντώνης Ρέμος «κούρσεψε» την Κουρσεβέλ -Τα έσπασαν στις ελβετικές Αλπεις [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Αντώνης Ρέμος «κούρσεψε» την Κουρσεβέλ -Τα έσπασαν στις ελβετικές Αλπεις [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το είπε και το έκανε: Ο Αντώνης Ρέμος έκανε... Μύκονο το πολυτελές τουριστικό θέρετρο των Αλπεων, Κουρσεβέλ.

Στη μια και μοναδική συναυλία που έδωσε χθες 29 Δεκεμβρίου το νεόκτιστο σαλέ 1.000 τ.μ. που φιλοξενεί το Nammos της Μυκόνου στη... χειμερινή του εκδοχή γέμισε ασφυκτικά.

Φυσικά πελάτες ήταν... γερά πορτοφόλια. Πλούσιοι Ελληνες επιχειρηματίες αλλά και Αραβες κροίσοι, ξόδεψαν πολλές χιλιάδες ευρώ για να ακούσουν τον Αντώνη Ρέμο. Το κόστος διαμονής τη βραδιά στο εν λόγω θέρετρο ανέρχεται σε 2.200 με 2.500 ευρώ.

Το μενού της βραδιάς κόστιζε 400 ευρώ το άτομο χωρίς ποτό και περιελάμβανε spicy crab tartare salad, Νammos salad και prawn tempura για ορεκτικό, ενώ για κυρίως ένα καλοψημένο ή midle rare (μέτρια ψημένο) rib eye, ανάλογα με τα γαστριμαργικά γούστα του εκάστοτε πελάτη.

Προσφέρθηκαν ακόμη εκλεκτά εδέσματα από τη χώρα μας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η τσιπούρα έφτασε στην Κουρσεβέλ αεροπορικώς μέχρι τη Λιόν, και από εκεί οδικώς μέχρι το χειμερινό θέρετρο. Η τιμή της στον κατάλογο; 160 ευρώ το κιλό.

Η μουσική έπαιζε από ηχεία των 8.000 watts που στήθηκαν στην αυλή του σαλέ και ο ήχος έφτανε μέχρι την κορυφή του βουνού, όπου μπορούσαν να ακούν όλοι οι σκιέρ.

Πηγή βίντεο: Nellie Mv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ