Θα ενσαρκώσει τη Γουίτνεϊ Χιούστον στη μεγάλη οθόνη η Rihanna; - iefimerida.gr

Θα ενσαρκώσει τη Γουίτνεϊ Χιούστον στη μεγάλη οθόνη η Rihanna;

Θα ενσαρκώσει τη Γουίτνεϊ Χιούστον στη μεγάλη οθόνη η Rihanna;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Rihanna φαίνεται να είναι η επικρατέστερη για να ενσαρκώσει το ρόλο της Γουίτνεϊ Χιούστον, στην ταινία που πρόκειται να γυριστεί με θέμα τη ζωή της αδικοχαμένης τραγουδίστριας.

Ο Κλάιβ Ντέιβις, κοντινός φίλος της Γουίτνεϊ Χιούστον και επικεφαλής στην υλοποίηση της ταινίας, πιστεύει ότι η καταλληλότερη για να ενσαρκώσει το συγκεκριμένο ρόλο είναι η Rihanna και δηλώνει ότι ελπίζει η ποπ σταρ να αποδεχθεί το ρόλο.

Την αδικοχαμένη Γουίτνεϊ Χιούστον στην παιδική της ηλικία, το πιθανότερο είναι να ενσαρκώσει η κόρη του Γουίλ Σμιθ, Γουίλοου, ενώ ακούγεται και το όνομα της Τζένιφερ Χάτσον.

Από την πλευρά της Rihanna δεν υπάρχει επίσημα κάποια αντίδραση, ωστόσο, πρόσφατα, όταν το όνομά της είχε ακουστεί για το σίκουελ της ταινίας «The Bodyguard», η ίδια είχε δηλώσει πως της φαίνεται πολύ βαρετό να βλέπει τραγουδίστριες να ενσαρκώνουν τραγουδίστριες.

Επιθυμία πάντως των ιθυνόντων είναι το ρόλο της Γουίτνεϊ Χιούστον να κρατήσει η Rihanna. Mένει να δούμε τι θα αποφασίσει εκείνη...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ