Βασιλίτσα: Από κάκωση στην αυχενική μοίρα ο θάνατος του 32χρονου [βίντεο] - iefimerida.gr

Βασιλίτσα: Από κάκωση στην αυχενική μοίρα ο θάνατος του 32χρονου [βίντεο]

Από κάκκωση στην αυχενική μοίρα ο θάνατος του 32χρονου (Φωτογραφία: Shutterstock)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 32χρονος που έχασε τη ζωή του στη Βασιλίτσα είχε κάκωση στην αυχενική μοίρα και στοιχεία κρυοπληξίας, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

«Είχε κάκωση στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης, εξάρθρημα συγκεκριμένα και συνοδά στοιχεία κρυοπληξίας, γιατί έμεινε πολλή ώρα θαμμένο μέσα στο χιόνι», δήλωσε ο ιατροδικαστής Ιωάννης Φούντος, που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kozanimedia.

Ο Απόλλωνας Ψαρουδάκης έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα. Ο άτυχος 32χρονος έμενε στο Λουξεμβούργο και είχε έρθει στην Ελλάδα για τις γιορτές.

Μαζί με φίλους του, το πρωί της Παρασκευής, αποφάσισε να κάνει snowboard, εκτός πίστας, παρότι το χιονοδρομικό κέντρο ήταν κλειστό, κάτι που αποδείχθηκε μοιραίο λάθος. Λόγω της χιονοθύελλας που είχε προηγηθεί, το χιόνι ήταν «απάτητο», με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η χιονοστιβάδα, ενώ υπήρχε πυκνή ομίχλη.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες, έμεινε θαμμένος κάτω από το χιόνι για τουλάχιστον 20 λεπτά. Κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Γρεβενών γίνονταν προσπάθειες ανάνηψης, τις οποίες συνέχισαν οι γιατροί, αλλά δυστυχώς έπειτα από περίπου δύο ώρες, έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασιλίτσα ιατροδικαστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ