Βεστερβέλε: «Δεν καταλαβαίνω τη σπέκουλα για Ελλάδα εκτός ευρωζώνης» - iefimerida.gr

Βεστερβέλε: «Δεν καταλαβαίνω τη σπέκουλα για Ελλάδα εκτός ευρωζώνης»

Βεστερβέλε: «Δεν καταλαβαίνω τη σπέκουλα για μια Ελλάδα εκτός ευρωζώνης»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριτική στην πρόταση του υπουργού Εσωτερικών της Γερμανίας Χανς-Πέτερ Φρίντριχ για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη άσκησε και ο υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε, κάνοντας λογο περί σπέκουλας, με δήλωση του στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Die Welt».

Ο Γκίντο Βεστερβέλε αναφέρθηκε έκανε λόγο για «σπέκουλα για έξοδο της Ελλάδας», αλλά και για «πολλά λόγια» που κινδυνεύουν να καταστρέψουν την εμπιστοσύνη η οποία αποκαθίσταται με το πακέτο βοηθείας που ψηφίζεται σήμερα από την γερμανική Βουλή.

«Δεν καταλαβαίνω την πολιτική σπέκουλα σχετικά με μια Ελλάδα έκτος Ευρωζώνης. Ό,τι έχουμε διαπραγματευτεί και συμφωνήσει πρέπει να ισχύσει και μάλιστα και από τις δύο πλευρές. Το πακέτο βοήθειας έχει πιθανότητα να αποκαταστήσει την χαμένη εμπιστοσύνη, μόνο εάν δεν διαλυθεί άμεσα με τα πολλά λόγια», τόνισε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ