Εκλεψαν το όπλο από τον φρουρό του Κ. Χατζηδάκη -ΕΔΕ διέταξε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Εκλεψαν το όπλο από τον φρουρό του Κ. Χατζηδάκη -ΕΔΕ διέταξε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένορκη Διοικητική Εξέταση, διατάχθηκε σε βάρος του αστυνομικού της συνοδείας του αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη. μετά την αποκάλυψη ότι άγνωστοι άρπαξαν το πιστόλι του, μέσα από το αυτοκίνητο του, όπου το είχε αφήσει αφύλακτο.

Το περιστατικό συνέβη χτες το απόγευμα έξω από το γραφείο του κ. Χατζηδάκη, στην Αθήνα και την εντολή για την ΕΔΕ έδωσε ο ίδιος ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας,

Όπως είπε ο αστυνομικός, ο οποίος φέρει τον βαθμό του υπαστυνόμου Α', άφησε το τσαντάκι του με το όπλο και γεμιστήρα 13 φυσιγγίων μέσα στο αυτοκίνητο, για να μεταφέρει αλληλογραφία στο γραφείο. Όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου και το τσαντάκι είχε κάνει «φτερά».

Ο υπαστυνόμος συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη όπλου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ