Ποιες σταρ έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί; [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ποιες σταρ έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί; [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια λαμπερή τελετή βραβείων, όπως αυτή των Όσκαρ, απαιτεί και την απαραίτητη εμφάνιση. Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί συζητιούνται για καιρό, ίσως περισσότερο και απο τα ίδια τα βραβεία.

Οι κυρίες που συμμετέχουν στη διοργάνωση, υποψήφιες και μη, φροντίζουν να κάνουν την πιο εντυπωσιακή τους εμφάνιση.

Στη φετινή διοργάνωση, μπορεί η ταινία «The Artist» να αναδείχτηκε στο μεγάλο νικητή της βραδιάς, αφού απέσπασε πέντε όσκαρ, ωστόσο το βραβείο για την καλύτερη εμφάνιση, θα μπορούσαν να μοιραστούν πέντε κυρίες, που πραγματικά, έκλεψαν τις εντυπώσεις και το σίγουρο είναι ότι η χθεσινή τους εμφάνιση θα μνημονεύεται για καιρό!

Πρώτη απ' όλες φυσικά η Αντζελίνα Τζολί, που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μία κατάμαυρη τουαλέτα Versace με ένα σκίσιμο, που κυριολεκτικά έκοβε την ανάσα!. Την τουαλέτα συνδύασε με peep toes Salvatore Ferragamo.

Ποιες σταρ έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί; [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Εξίσου εντυπωσιακή και η Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποια διάλεξε ένα κατάλευκο Tom Ford φόρεμα, το οποίο συνδύασε με σανδάλια Jimmy Choo και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τη λιτότητα και την κομψότητά της.

Ποιες σταρ έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί; [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η Έμμα Στόουν, η πρωταγωνίστρια του «The Help», μπορεί να μην ήταν το ίδιο λιτή με την Γκουίνεθ Πάλτροου, όμως ήταν εξίσου εντυπωσιακή μέσα στην κατακκόκινη τουαλέτα της διά χειρός Giambattista Valli.

Ποιες σταρ έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί; [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Κλασική και απλή, αλλά ιδιαίτερα στυλάτη, με κάτι από old Hollywood, εμφανίστηκε η Μίλα Γιόγιοβιτς, η οποία επέλεξε για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί μία δημιουργία του Elie Saab.

Ποιες σταρ έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί; [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Τέλος η Τζέσικα Σαστέιν, αν και δεν κατάφερε να πάρει το Όσκαρ Β΄ γυναικείου ρόλου, σίγουρα, παίρνει το όσκαρ καλύτερης εμφάνισης, λόγω και του φορέματος του οίκου Alexander McQueen, όσο και του γενικότερου στυλ που ακολούθησε για την εμφάνισή της.

Ποιες σταρ έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί; [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ