Η Μπιγιόνσε αποχωρίστηκε τη μακριά της κόμη και είπε «ναι» στο κοντό καρέ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μπιγιόνσε αποχωρίστηκε τη μακριά της κόμη και είπε «ναι» στο κοντό καρέ [εικόνες]

Instagram/Beyonce
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σταματήστε ο,τι κάνετε. H Beyonce κουρεύτηκε.

Εντάξει, μη σταματήσετε δηλαδή (ειδικά αν σας πετυχαίνουμε την ώρα του φαγητού), αλλά τα νέα για το καινούργιο κούρεμα της 36χρονης τραγουδίστριας που πουλάει μόνο και για το γεγονός ότι υπάρχει, έχουν τραντάξει τα newsfeed (και όχι μόνο των κομμωτών).

Η Μπιγιόνσε δεν είναι από τους ανθρώπους που θα κάτσουν να περιμένουν το νέο έτος για να αποφασίσουν αν και πότε θα κάνουν μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή τους. Οχι. Το έκανε και μάλιστα ενώ έχουν μείνει λίγες ημέρες (72 ώρες!), για να αλλάξει η χρονιά.

Νικόλ Κιντμαν, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπλέικ Λάιβλι, Μίλα Κούνις. Tους τελευταίους μήνες κι αν έχουμε δει διάσημες να παίρνουν τη γενναία απόφαση να κόψουν τα μαλλιά τους και να υιοθετήσουν τo μεγάλο hair trend του 2017: το κοντό καρέ (ή αλλιώς το bob haircut). Και , φυσικά, και η Άννα Βίσσηστην ίδια λίστα. Η Μπιγιόνσε θα έμενε πίσω; Jamais.

Δείτε τη Μπιγιόνσε με το νέο της καρέ στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ