Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Πέσαμε σε παραγωγό-φάντασμα που εξαφανίστηκε» [εικόνα] - iefimerida.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Πέσαμε σε παραγωγό-φάντασμα που εξαφανίστηκε» [εικόνα]

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλά για το αιφνιδιαστικό τέλος της παράσταση «Καμ Μπακ»- Πέσαμε σε παραγωγό- φάντασμα που εξαφανίστηκε [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιφνιδίως κατεβαίνει η παράσταση στην οποία συμμετείχε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η ηθοποιός με ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει πως η ίδια και οι συνάδελφοί της που συμμετείχαν στην παράσταση «Καμ Μπακ» σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη έπεσαν θύματα ενός παραγωγού-φαντάσματος, ο οποίος αθέτησε όλες τις υποσχέσεις του και εξαφανίστηκε στέλνοντας ένα απλό email.

«Με πολύ μεγάλη μου λυπη σας ανακοινώνω ότι οι δύο τελευταίες παραστάσεις του έργου «Καμ Μπακ» του Βας.Κατσικονούρη σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη θα δοθούν αύριο και μεθαύριο. Δυστυχώς πέσαμε σε παραγωγό φάντασμα ο οποίος αφού αθέτησε όλες τις υποσχέσεις που μας είχε δώσει, αποφάσισε στέλνοντας μας ένα απλο mail και έχοντας αποφασίσει να εξαφανιστεί από προσώπου γης μετά από 6 παραστάσεις να κατεβάσει το έργο αιφνιδίως χωρίς καμία εξήγηση. Αποτέλεσμα: Έμεις οι ηθοποιοί που είχαμε απορρίψει πολλές άλλες προτάσεις να μείνουμε χωρίς δουλειά στη μέση της σεζόν και εκτεθειμένοι. Και επειδή δε θα ήθελα κανείς άλλος συνάδελφος να βρεθεί στην αλγεινή θέση που είμαστε εμείς τώρα,το όνομα του «παραγωγού» ειναι Nikos Makkas A Nikos Makkas B. Καλές γιορτές παιδιά και συνάδελφοι το νου σας», γράφει η ηθοποιός ενημερώνοντας και τους συναδέλφους της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ