Νέα στοιχεία για την 19χρονη με την κοκαΐνη – Χάκαραν τον λογαριασμό της στο facebook - iefimerida.gr

Νέα στοιχεία για την 19χρονη με την κοκαΐνη – Χάκαραν τον λογαριασμό της στο facebook

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο στοιχείο για την υπόθεση της 19χρονης Ειρήνης, που έχει συλληφθεί και κρατείται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Χονγκ Κονγκ, έφερε στο φως ο συνήγορος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, αμέσως μετά τη σύλληψη της 19χρονης, κάποιοι χάκαραν το λογαριασμό της στο Facebook και διέγραψαν παλαιότερες συνομιλίες που είχε μαζί τους η κοπέλα.


Οι Αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για τα μέλη της σπείρας που της έδωσε το σακίδιο με την κοκαΐνη.


«Διέγραψαν αναδρομικά όλες τις συνομιλίες που είχε με αυτόν που η ίδια γνώριζε ως Πέτρο και είναι το άτομο με το οποίο ταξίδεψε από την Αθήνα στην Αντίς Αμπέμπα και τον οποίον η ίδια η Ειρήνη κατονομάζει ως το πρόσωπο το οποίο της έδωσε το σακίδιο που περιείχε την ναρκωτική ουσία που μετέφερε στο Χονγκ Κονγκ», είπε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Και πρόσθεσε: «Η κίνηση αυτή δείχνει τους πραγματικούς ενόχους, μόνο όποιος είχε συμφέρον θα μπορούσε να προβεί σε αυτή την ενέργεια της διαγραφής των συνομιλιών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ