Κρήτη: Απολογείται σήμερα ο 34χρονος που στραγγάλισε τον πατέρα - iefimerida.gr

Κρήτη: Απολογείται σήμερα ο 34χρονος που στραγγάλισε τον πατέρα

Έπνιξε τον πατέρα του με τα ίδια του τα χέρια/Φωτογραφία: Creta Post
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κατώφλι της ανακρίτριας Ηρακλείου αναμένεται να περάσει σήμερα το πρωί ο 34χρονος πατροκτόνος προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία του 61χρονου πατέρα του στη Φορτέτσα Ηρακλείου.

Ο δράστης αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Μάλιστα κατά την μεταφορά του στο Αστυνομικό Μέγαρο αρκετές ήταν οι φορές που ο ίδιος έλεγε ασυναρτησίες για το τι ακριβώς συνέβη, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει την πράξη του.

Τελικά ομολόγησε το έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του φώναζε και εκείνος προσπάθησε να τον σταματήσει, κλείνοντάς του το στόμα.

Σύμφωνα με το Creta Post, ο 34χρονος είναι άνεργος και διέμενε σε άλλο σπίτι εκτός της πόλης του Ηρακλείου, αλλά το βράδυ των Χριστουγέννων είχε πάει στον πατέρα του. Οι δύο άντρες λογομάχησαν και ο γιος ακινητοποιώντας τον πατέρα του με κεφαλοκλείδωμα του έκλεισε το στόμα με τα χέρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΡΟΚΡΟΝΟΣ ανακρίτρια Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ