Το εκπληκτικό διατηρητέο αρχοντικό του διάσημου σεφ Τζέιμι Ολιβερ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το εκπληκτικό διατηρητέο αρχοντικό του διάσημου σεφ Τζέιμι Ολιβερ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σίγουρα όλοι γνωρίζουμε τον διάσημο σεφ Τζέιμι Όλιβερ από τις συνταγές του, την αλυσίδα εστιατορίων του ή τα γεύματα πέντε συστατικών που παρουσιάζει σε τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά το εντυπωσιακό σπίτι του στο βόρειο Λονδίνο είναι τόσο τέλειο όσο και το φαγητό του.

Ο Όλιβερ και η σύζυγός του Τζουλς, αγόρασαν τη γοητευτική κατοικία τους στο Χαμπστεντ, στο βόρειο Λονδίνο, για 8,95 εκατομμύρια λίρες πέρυσι, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jools Oliver (@joolsoliver) στις Ιούν 26, 2017, 7:23πμ PDT

Ο διάσημος σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίων έχει περιουσία περίπου 300 εκατομμυρίων λιρών σύμφωνα με το «The Richest» και πέντε παιδιά – την 15χρονη Πόπι, την 14χρονη Νταίζη, τον 8χρονο Πέταλ, τον 7χρονο Μπάντι και τον μόλις 16 μηνών Ρίβερ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jools Oliver (@joolsoliver) στις Δεκ 15, 2017, 7:26πμ PST

Το διατηρητέο αρχοντικό διαθέτει 7 κρεβατοκάμαρες και μια πελώρια παραδοσιακή κουζίνα με μεγάλη νησίδα, κρεμασμένα τηγάνια και κατσαρόλες και έναν ξυλόφουρνο για τα οικογενειακά γεύματα του σαββατοκύριακου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jools Oliver (@joolsoliver) στις Σεπ 5, 2015, 11:32μμ PDT

Η Τζουλς, που σχεδιάζει παιδικά ρούχα και οικιακά σκεύη, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες τις ειδυλλιακής ζωής της οικογένειας στο λογαριασμό της στο Instagram.

Ρίξτε μια ματιά στο εκπληκτικό σπίτι του Τζέιμι Όλιβερ:

Η κύρια σουίτα του σπιτιού, έχει τοίχους επενδεδυμένους με ξύλο, ένα τζάκι και ένα super king κρεβάτι που φέρνει λίγο σε Λουδοβίκο XIV.

Η κουζίνα του σπιτιού είναι τεράστια και σίγουρα ο Τζέιμι Όλιβερ, θα έψαξε πολύ για να βρει το ιδανικό σπίτι που θα μπορούσε να φιλοξενήσει εκτός από την μεγάλη του οικογένεια και όλες τις μοναδικές του δημιουργίες και πειράματα. Οι κατσαρόλες που κρέμονται στους τοίχους προσθέτουν μια παραδοσιακή γοητεία στο αρχοντικό της οικογένειας, ενώ διακρίνεται και ένας ξυλόφουρνος στον τοίχο για τα φαγητά του σαββατοκύριακου.

Στην άλλη πλευρά της κουζίνας, ένα μακρύ τραπέζι είναι το ιδανικό μέρος για τις μεσημεριανές συγκεντρώσεις.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jools Oliver (@joolsoliver) στις Μάρ 1, 2017, 9:48πμ PST

Η κουζίνα όμως, δεν είναι το μοναδικό δωμάτιο με κλασική αλλά πολυτελής αίσθηση. Το οικογενειακό μπάνιο διαθέτει πανέμορφες λουλουδάτες ταπετσαρίες και μια μπανιέρα στη μέση του δωματίου. Διακρίνεται επίσης, ένας κομψός διπλός νεροχύτης, με χρυσά εξαρτήματα που προσθέτουν κι άλλα στη βασιλική αισθητική.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jools Oliver (@joolsoliver) στις Σεπ 17, 2017, 11:45πμ PDT

Το σπίτι των 7 υπνοδωματίων διαθέτει πολύ χώρο για πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως αυτό το μεγάλο πιάνο, ενώ στο playroom μπορεί να δει κανείς όλων των ειδών τα παιχνίδια.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jools Oliver (@joolsoliver) στις Μάρ 20, 2017, 10:50πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jools Oliver (@joolsoliver) στις Φεβ 18, 2017, 9:30πμ PST

Εντυπωσιακή είναι επίσης, η κρεβατοκάμαρα του Μπάντι, που θυμίζει δεντρόσπιτο, με ένα κομψό κουτί θησαυρού «θαμένο» κάτω από το κρεβάτι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jools Oliver (@joolsoliver) στις Ιαν 12, 2017, 3:14μμ PST

Στο σπίτι, υπάρχει ακόμη ένας χώρος που χρησιμοποιείται ως γραφείο του Τζέιμι Όλιβερ, προκειμένου να περνά περισσότερο χρόνο εκεί, και είναι γεμάτο με αφίσες ταινιών και αναμνηστικά από το Star Wars.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jools Oliver (@joolsoliver) στις Απρ 19, 2017, 8:22πμ PDT

Ο διάσημος σεφ δε διστάζει να γυρίσει και κάποιες από τις τηλεοπτικές του εκπομπές στην κουζίνα του σπιτιού, με μερικά από τα παιδιά του να είναι παρόντα για να βοηθήσουν όσο μπορούν.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jools Oliver (@joolsoliver) στις Απρ 7, 2017, 12:40μμ PDT

Η οικογενειακή διασκέδαση όμως δε σταματά στο εσωτερικό του σπιτιού. Στον κήπο του σπιτιού η οικογένεια κάνει συχνά πικ νικ ενώ υπάρχει και μια κρεμαστή κούνια.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jools Oliver (@joolsoliver) στις Μάρ 27, 2017, 10:34πμ PDT

Φυσικά, ένας σεφ,δε θα μπορούσε να μην έχει τον δικό του κήπο και να καλλιεργεί τα δικά του λαχανικά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jools Oliver (@joolsoliver) στις Αύγ 31, 2016, 1:29μμ PDT

Μάλιστα, ο κήπος λαχανικών είναι τόσο εντυπωσιακός, που έχει χρησιμοποιηθεί ακόμη και για τη φωτογράφηση κάποιων προϊόντων της Τζουλς για την παιδική σειρά ρούχων.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jools Oliver (@joolsoliver) στις Ιούν 22, 2016, 11:07πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ