Τι να φορέσω στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν; Τα Marks & Spencer προτείνουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι να φορέσω στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν; Τα Marks & Spencer προτείνουν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την αλλαγή του χρόνου, για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και συνεπώς την... πιο λαμπερή εμφάνιση της χρονιάς.

Τα looks απαραίτητα λαμπερά, γιορτινά, αλλά την ίδια ώρα απαραιτήτως και άνετα. Τα Marks & Spencer έρχονται με τις δικές τους προτάσεις να μας λύσουν τα χέρια και να μας προτείνουν looks που αποπνέουν αυτό που ζητάμε όλες αυτές τις ημέρες: Γιορτινά, εντυπωσιακά και ταυτόχρονα cozy ντυσίματα.

Η φετινή γυναικεία συλλογή των Marks & Spencer προτείνει κομψά κομμάτια για κάθε εορταστική περίσταση, που ξεχωρίζουν για τη θηλυκή τους γραμμή και τον εκλεπτυσμένο τους σχεδιασμό. Για looks λαμπερά και άνετα.

Φορέματα σε στενή ή Α γραμμή από βελούδο -τον πρωταγωνιστή των φετινών τάσεων- σε σκούρες αποχρώσεις, αποτελούν την ιδανική επιλογή για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Η περίτεχνη διακόσμηση από δαντέλα θα αναδείξει τη θηλυκότητα σας και θα μαγνητίσει τα βλέμματα!

Οι μεταλλικές φούστες αποτελούν κομμάτι πασπαρτού των γιορτών και συνδυάζονται με μπλούζες με διακριτικές λεπτομέρειες και ιδιαίτερα κοψίματα στα μανίκια. Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με εντυπωσιακές καστόρινες γόβες και με το πιο λαμπερό σας χαμόγελο!

Τι να φορέσω στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν; Τα Marks & Spencer προτείνουν [εικόνες]  | iefimerida.gr 4

Facebook: Marks & Spencer
Instagram: marksandspencer

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Marks & Spencer M&S ρεβεγιόν Πρωτοχρονιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ