Δασοφύλακας μετέφερε στους ώμους του ελεφαντάκι, που είχε χωριστεί από τη μητέρα του [βίντεο] - iefimerida.gr

Δασοφύλακας μετέφερε στους ώμους του ελεφαντάκι, που είχε χωριστεί από τη μητέρα του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι εικόνες ενός δασοφύλακα στη νότια Ινδία που μετέφερε στους ώμους του ένα ελεφαντάκι, που είχε πέσει μέσα σ’ ένα κανάλι και κινδύνευε να πεθάνει από την πείνα.

Το μικρό παχύδερμο είχε χωριστεί από τη μητέρα του, είχε χάσει τον προσανατολισμό του και λιμοκτονούσε. Δασοφύλακες το έβγαλαν από το κανάλι και προσπάθησαν να το οδηγήσουν στο σημείο όπου το περίμενε η μάνα του, αλλά εκείνο γύριζε συνεχώς στους σωτήρες του. Έτσι δεν τους απέμεινε άλλη επιλογή: ένας απ’ αυτούς, ο 28χρονος Παλανιτσάμι Σαρατκουμάρ το σήκωσε στους ώμους του και το μετέφερε κάπου 50 μέτρα μακριά στο σημείο, όπου περίμενε η μητέρα του.

Το περιστατικό που κατέγραψε η κάμερα έγινε στις 12 Δεκεμβρίου στην επαρχία Ταμίλ Ναντού της Ινδίας.

«Βροχή» έφθασαν τα μηνύματα υποστήριξης προς τον 28χρονο. Πολλοί τον ρωτούσαν πώς κατάφερε να σηκώσει το ελεφαντάκι που ζύγιζε πάνω από 100 κιλά, είκοσι περισσότερα απ’ τον ίδιο.

«Ήταν πολύ βαρύ. Αλλά το σήκωσα μέσα στον ενθουσιασμό της στιγμής», είπε. «Φοβήθηκα μήπως χάσω την ισορροπία μου, αλλά με βοήθησαν οι φίλοι μου.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ