Πώς θα περάσει την Πρωτοχρονιά της η Φαίη Σκορδά - iefimerida.gr

Πώς θα περάσει την Πρωτοχρονιά της η Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά (πηγή φωτογραφίας: sooc)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το τέλος της σημερινής εκπομπής της, η Φαίη Σκορδά θα αναχωρήσει για τον αγαπημένο της προορισμό. Τη γενέτειρά της, τα Άνω Πορόια Σερρών.

Κάθε χρόνο η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 περνά οικογενειακά τις γιορτές. Είναι ευκαιρία και για τους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη να περάσουν χρόνο με τους γονείς της. Ο παππούς και η γιαγιά είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα των παιδιών, αφού δεν τους χαλούν ποτέ χατίρι.

Η Φαίη Σκορδά έχει περάσει εκεί τα καλύτερα Χριστούγεννα και τις καλύτερες Πρωτοχρονιές των παιδικών της χρόνων. Σε ένα ζεστό, οικογενειακό περιβάλλον θα κάνει την αλλαγή του χρόνου, κάτι για το οποίο ανυπομονεί.

Το ταξίδι της συμπεριλαμβάνει δραστηριότητες με τους μικρούς και εξορμήσεις στη φύση. Αν ο καιρός είναι καλός, σίγουρα θα απολαύσει ωραίες βόλτες στον όμορφο προορισμό της Βόρειας Ελλάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ