Εκτιμητές για τις νέες αντικειμενικές αξίες προσλαμβάνει το ΥΠΟΙΚ - iefimerida.gr

Εκτιμητές για τις νέες αντικειμενικές αξίες προσλαμβάνει το ΥΠΟΙΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτιμητές ακινήτων ώστε να διαμορφώσουν εισηγήσεις για την αναμόρφωση των αντικειμενικών αξιών αναζητά το Υπουργείο Οικονομικών.

Την προκήρυξη για την πρόσληψη των πιστοποιημένων εκτιμητών που θα προτείνουν στο υπουργείο Οικονομικών τις νέες τιμές ζώνης εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας.

Οι εκτιμητές που θα προσληφθούν, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην προκήρυξη, θα λάβουν αμοιβή 50 ευρώ ανά τιμή ζώνης και έχουν τη δυνατότητα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Οι εκτιμητές θα πρέπει εντός 20 ημερών από την επιλογή τους να υποβάλουν στο υπουργείο Οικονομικών τις προτάσεις τους για τις τιμές ζώνης χωρίς, όμως, αυτές να είναι δεσμευτικές για το ΥΠΟΙΚ.

H πρόσκληση ενδιαφέροντος αφορά πιστοποιημένους εκτιμητές, εγγεγραμμένους στο Μητρώο πιστοποιημένων εκτιμητών στο πεδίο ακινήτων του Υπουργείου Οικονομικών και η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από την 2.1.2018 μέχρι και την 12.1.2018,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκτιμητές αντικειμενικές αξίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ