Θυγατρική στην Ιταλία ίδρυσε η Sunlight

Στην ίδρυση θυγατρικής στην Ιταλία προχώρησε η εταιρεία Συστήματα Sunlight ABEE με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας του Ομίλου στις αγορές της Δυτικής και Βόρειας Ευρώπης.

Η επωνυμία της εταιρείας είναι Reliable Battery Solutions Srl, με 100% συμμετοχή της εταιρείας Συστήματα Sunlight ABEE και μετοχικό κεφάλαιο 200.000 ευρώ.

Βασικός σκοπός της εν λόγω θυγατρικής είναι η συναρμολόγηση και εμπορία μπαταριών βιομηχανικού τύπου, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας του ομίλου Sunlight στις αγορές της Δυτικής και Βόρειας Ευρώπης.

O χώρος στον οποίο θα γίνεται η συναρμολόγηση και η αποθήκευση των βιομηχανικών μπαταριών είναι στη Βερόνα και είναι συνολικής έκτασης 6.000 τ.μ.

Οπως επισημαίνεται από την εταιρεία η ίδρυση της θυγατρικής θα συμβάλλει ώστε η Συστήματα Sunlight να ενισχύσει την παρουσία της στις αγορές της Βορειοδυτικής Ευρώπης και να βρεθεί εγγύτερα στους βασικούς παραγωγούς περονοφόρων. Επιπλέον. η κίνηση αυτή είναι για την εταρεία ένα «προγεφύρωμα» στη Βόρεια Ιταλία και θα της δωσει μικρότερα lead times.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ sunlight συστήματα θυγατρική Ιταλία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ