Θυγατρική στην Ιταλία ίδρυσε η Sunlight - iefimerida.gr

Θυγατρική στην Ιταλία ίδρυσε η Sunlight

Φωτογραφία: Sunlight
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ίδρυση θυγατρικής στην Ιταλία προχώρησε η εταιρεία Συστήματα Sunlight ABEE με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας του Ομίλου στις αγορές της Δυτικής και Βόρειας Ευρώπης.

Η επωνυμία της εταιρείας είναι Reliable Battery Solutions Srl, με 100% συμμετοχή της εταιρείας Συστήματα Sunlight ABEE και μετοχικό κεφάλαιο 200.000 ευρώ.

Βασικός σκοπός της εν λόγω θυγατρικής είναι η συναρμολόγηση και εμπορία μπαταριών βιομηχανικού τύπου, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας του ομίλου Sunlight στις αγορές της Δυτικής και Βόρειας Ευρώπης.

O χώρος στον οποίο θα γίνεται η συναρμολόγηση και η αποθήκευση των βιομηχανικών μπαταριών είναι στη Βερόνα και είναι συνολικής έκτασης 6.000 τ.μ.

Οπως επισημαίνεται από την εταιρεία η ίδρυση της θυγατρικής θα συμβάλλει ώστε η Συστήματα Sunlight να ενισχύσει την παρουσία της στις αγορές της Βορειοδυτικής Ευρώπης και να βρεθεί εγγύτερα στους βασικούς παραγωγούς περονοφόρων. Επιπλέον. η κίνηση αυτή είναι για την εταρεία ένα «προγεφύρωμα» στη Βόρεια Ιταλία και θα της δωσει μικρότερα lead times.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ sunlight συστήματα θυγατρική Ιταλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ