Tα πιο σαγηνευτικά μαύρα φορέματα για το ρεβεγιόν -και όχι μόνο - iefimerida.gr

Tα πιο σαγηνευτικά μαύρα φορέματα για το ρεβεγιόν -και όχι μόνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις επίσημες και βραδινές εμφανίσεις μας το μαύρο πρωταγωνιστεί.

Διαχρονικό, κομψό, πολυτελές και σαγηνευτικό. Όλα τα άλλα χρώματα προσπαθούν να του κλέψουν τον τίτλο όμως το μαύρο είναι μοναδικό και δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο. Αποπνέει θηλυκότητα και μυστήριο που όμοια τους δεν συναντάς σε άλλο χρώμα. Πόσω μάλλον όταν «βάφει» το κατεξοχήν feminine κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, το φόρεμα.

Στις γιορτές ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να σε μετατρέψουν σε βασίλισσα του πάρτι και του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και φυσικά να εντυπωσιάσουν τα πλήθη. Είτε λοιπόν είσαι από τις λάτρεις του μαύρου γενικά και η φράση που σε χαρακτηρίζεις είναι το «black is a state of mind», είτε με κάποιον περίεργο τρόπο είναι το χρώμα που επιλέγεις πάντα για μια κομψή, επίσημη εμφάνιση, σίγουρα χρειάζεσαι ένα μαύρο φόρεμα στην ντουλάπα σου.

Little Black Dress, μίντι με τονισμένη μέση, ή μάξι με οσκαρική διάθεση, από luxurious δαντέλα ή βελούδο, αλλά και με ζωηρά κρόσσια ή παγιέτες που είναι hot τάσεις αυτήν την σεζόν, ό,τι κι αν επιλέξεις το σίγουρο είναι πως ένα μαύρο φόρεμα είναι πάντα must have. Έψαξα λοιπόν και βρήκα τα ωραιότερα στην αγορά αυτή τη στιγμή για να βρεις ανάμεσα τους το δικό σου αγαπημένο!

Δείτε τα πιο ωραία μαύρα φορέματα της αγοράς που κοστίζουν από 15,95 ευρώ στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαυρα φορεματα ρεβεγιόν μαύρο φόρεμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ