Οικονομικό ρεβεγιόν στην Αθήνα -6 πρωτοχρονιάτικα μενού της πόλης μέχρι 50 ευρώ - iefimerida.gr

Οικονομικό ρεβεγιόν στην Αθήνα -6 πρωτοχρονιάτικα μενού της πόλης μέχρι 50 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια ιδιαίτερη μέρα του χρόνου, που δεν χρειάζεται να την περάσετε πάνω από κατσαρόλες και μάτια κουζίνας για να ετοιμάσετε το τέλειο δείπνο, ούτε να ξοδέψετε μια περιουσία για να βγείτε σ' ένα καλό εστιατόριο.

Γι’ αυτό το λόγο εμείς ψάξαμε και βρήκαμε οικονομικές λύσεις για το ρεβεγιόν, που συνδυάζουν την ποιότητα και τη φινέτσα σε απίστευτα καλές τιμές.

1) Μαγικές Κατσαρόλες

Καλή ελληνική κουζίνα στο κλασικό πλέον στέκι του Παλαιού Φαλήρου και ένα εορταστικό μενού με a la carte επιλογές, εμπνευσμένες από την παράδοσή μας. Δοκιμάστε φραγκόκοτα Γρεβενών στο φούρνο με παραδοσιακή γέμιση και πατάτες, μπουκίτσες από αρνάκι γάλακτος μαγειρεμένες με ξερά βερύκοκκα και Μetaxa 7, φιλετίνια από μοσχαράκι Νάξου και σάλτσα μαυροδάφνης στο ποτήρι, ή τη βουβαλίσια μπριζόλα που σερβίρεται με πουρέ γλυκοπατάτας.

6 πρωτοχρονιάτικα μενού της πόλης μέχρι 50 ευρώ, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ