Έκλεβαν από τα περίπτερα... μόνο τσιγάρα

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί Αλγερινοί οι οποίοι είχαν «ρημάξει» τα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα της Κέρκυρας, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στις κούτες τσιγάρων.


Περίπου μία εβδομάδα χρειάστηκαν οι άνδρες της Ασφάλειας Κέρκυρας προκειμένου να πιάσουν τους «θεριακλήδες» διαρρήκτες που είχαν κάνει... υπερωρίες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, χτυπώντας δύο περίπτερα και ένα κατάστημα ψιλικών στην πόλης της Κέρκυρας και στο Τρίκλινο!

Οι δράστες είναι δυο Αλγερινοί ηλικίας 29 και 25 χρόνων, που εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στο κατάλυμά τους στην περιοχή του Κομμένου, μέσα στο οποί βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες τσιγάρων τα οποία είχαν κλέψει από τα μαγαζιά που χτύπησαν, μαζί με 680 ευρώ τα οποία είχαν αρπάξει από τα ταμεία τους.

Οι δύο αλλοδαποί είχαν αρπάξει εκατοντάδες πακέτα τσιγάρα που η συνολική αξία τους φτάνει τα 4.760 ευρώ και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή! Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατά συρροή η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν διέπραξαν και άλλες διαρρήξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ