Αμαλιάδα: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού 57χρονης με κινητικά προβλήματα - iefimerida.gr

Αμαλιάδα: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού 57χρονης με κινητικά προβλήματα

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικογραφία για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος άγνωστου άνδρα σχημάτισε το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας.

Πολύ προσεκτικά εξετάζεται η συγκεκριμένη υπόθεση, που καταγγέλθηκε από 57χρονη η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής αναφέρουν ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στον δήμο Ήλιδας το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η 57χρονη, η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι το πρωί, και ενώ η ίδια ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, άγνωστος άνδρας εισήλθε μέσα στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.

Ο άγνωστος άνδρας ακινητοποίησε την γυναίκα στο κρεβάτι και αποπειράθηκε να την βιάσει, αφού προηγουμένως της κατέβασε το παντελόνι.

Ωστόσο, ο άνδρας δεν ολοκλήρωσε την πράξη του, καθώς η γυναίκα αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές και προφανώς φοβούμενος ότι θα γίνει αντιληπτός τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα στους αστυνομικούς, επρόκειτο για νεαρό άνδρα, τον οποίο δεν αναγνώρισε καθώς φορούσε εσωθερμικό με κουκούλα για να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν διεξοδικά την υπόθεση και ερευνούν προς όλες τις κατευθύνσεις.

Πηγή: patrisnews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ