Οι Ελληνίδες της showbiz που έμειναν έγκυες το 2017 [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι Ελληνίδες της showbiz που έμειναν έγκυες το 2017 [εικόνες]

Οι Ελληνίδες της showbiz που έμειναν έγκυες το 2017 (Φωτογραφία: NPDphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 2017 ήταν η χρονιά με τις περισσότερες εγκυμοσύνες στην εγχώρια showbiz. Οι ανακοινώσεις ακολουθούσαν η μία την άλλη, κάποιες αναμενόμενες και άλλες εντελώς απροσδόκητες!

Οι Ελληνίδες της showbiz που έμειναν έγκυες το 2017 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ήβη Αδάμου

Μια εγκυμοσύνη-έκπληξη για τα social media αυτή της Ήβης Αδάμου. Η τραγουδίστρια και ο Μιχάλης Κουινέλης περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ενώ η ίδια δε θέλησε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες για το ευτυχές γεγονός.

Αθηνά Μουρκούση

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Skotida Mourkoussi (@athinaki_mou) στις 25 Ιούν, 2017 στις 7:42 πμ PDT


Η πρώην παίκτρια του Next Top Model ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω social media. Αυτή και ο αγαπημένος της, Νίκος Σκοτίδας μένουν στο Κατάρ τα τελευταία χρόνια.

Οι Ελληνίδες της showbiz που έμειναν έγκυες το 2017 [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η σύντροφος του Ησαΐα Ματιάμπα, Βασιλική

Ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Βασιλική περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η Βασιλική βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Οι Ελληνίδες της showbiz που έμειναν έγκυες το 2017 [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Μαριέττα Χρουσαλά

Η Μαριέττα Χρουσαλά διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας το τρίτο παιδί με το Λέοντα Πατίτσα. Το ζευγάρι αποφάσισε να μη μάθει το φύλο του παιδιού ώσπου να γεννηθεί.

Οι Ελληνίδες της showbiz που έμειναν έγκυες το 2017 [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς αποφάσισαν να χαρίσουν ένα αδερφάκι στη μικρή Μπιάνκα. Οι αναλογίες του μοντέλου είναι άψογες, ακόμα και τώρα που διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Αθηναΐς Νέγκα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @athinaisnega στις 14 Δεκ, 2017 στις 11:47 πμ PST


Διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και το αποκάλυψε στα social media όταν βρισκόταν στον όγδοο μήνα. Παρότι εμφανιζόταν στα τηλεοπτικά, ελάχιστοι το πρόσεξαν μιας και η κοιλιά της είχε φουσκώσει ελάχιστα.

Οι Ελληνίδες της showbiz που έμειναν έγκυες το 2017 [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Ελεονώρα Μελέτη

Λίγο μετά τον αρραβώνα της παρουσιάστριας με το Θοδωρή Μαροσούλη αποκαλύφθηκε πως περιμένει το πρώτο τους παιδί. Αν και δεν ήθελε να μιλήσει δημόσια για το γεγονός, σε μια έξοδό της οι παπαράτσι απαθανάτισαν τη φουσκωμένη κοιλιά της, φανερώνοντας το μυστικό της.

Οι Ελληνίδες της showbiz που έμειναν έγκυες το 2017 [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας απασχολούσε για καιρό τα social media, καθώς η ίδια δεν την επιβεβαίωνε. Όταν έφτασε στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της το αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια και ο Θέμης Σοφός περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Οι Ελληνίδες της showbiz που έμειναν έγκυες το 2017 [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Μαρίνα Ασλάνογλου

Η ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί, μετά το γάμο της με το Δημοσθένη Πέππα. Αναμένεται να φέρει στον κόσμο γιο (σύμφωνα με δημοσιεύματα) τους πρώτους μήνες του 2018.

Οι Ελληνίδες της showbiz που έμειναν έγκυες το 2017 [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης περιμένουν τον ερχομό του γιου τους (σύμφωνα με δημοσιεύματα) και το μοντέλο βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Κατερίνα Τσάβαλου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Τσάβαλου (@katerinatsavalou) στις 8 Σεπ, 2017 στις 8:41 πμ PDT


Η ηθοποιός αποκάλυψε πως περιμένει το παιδί του Δημήτρη Στεργίου με μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία πόζαρε με τη φουσκωμένη κοιλιά της, στην οποία είχε γράψει «Baby on board». Μια ευχάριστη και χιουμοριστική ανακοίνωση για τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι Ελληνίδες της showbiz που έμειναν έγκυες το 2017 [εικόνες] | iefimerida.gr 8

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύντροφός της Φίλιππος Μιχόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδί και η ηθοποιός διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι αποφάσισε να μην αποκαλύψει το φύλο του μωρού δημόσια.

Οι Ελληνίδες της showbiz που έμειναν έγκυες το 2017 [εικόνες] | iefimerida.gr 9

Όλγα Λαφαζάνη

Η Όλγα Λαφαζάνη και ο Νίκος Οικονόμου περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Μέσω της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» αποκάλυψε πως περιμένει αγοράκι.

Πηγή: peoplegreece

Φωτογραφίες: NDPphoto

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εγκυμοσύνη σοουμπιζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ