Βασιλική Μιλλούση-Λευτέρης Πετρούνιας: Πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα -Η κοινή τους φωτογραφία [εικόνες] - iefimerida.gr

Βασιλική Μιλλούση-Λευτέρης Πετρούνιας: Πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα -Η κοινή τους φωτογραφία [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram/ Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα- Η κοινή τους φωτογραφία [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαζί τα Χριστούγεννα πέρασαν η Βασιλική Μιλλούση και ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι ξανά μαζί.

Η ίδια άλλωστε είχε εκφράσει με τον δικό της τρόπο μέσα από το Nomads πως δεν έχει χωρίσει με τον πρωταθλητή των κρίκων.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi (@vasilikimillousi) στις 25 Δεκ, 2017 στις 4:07 μμ PST

Οι δυο τους πέρασαν μαζί την ημέρα των Χριστουγέννων σε έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς, το Μπάνσκο, ενώ η αθλήτρια της ενόργανης δημοσίευσε και φωτογραφία στα social media.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi (@vasilikimillousi) στις 27 Δεκ, 2017 στις 5:44 πμ PST

Η αθλήτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν μαζί με φίλους τους.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) στις 26 Δεκ, 2017 στις 9:18 πμ PST

Στη λεζάντα της εικόνας, έγραψε: «Γιατί τα Χριστούγεννα θέλουν καλή παρέα και χαρούμενη διάθεση!! Χρόνια πολλά με υγεία και όμορφες στιγμές και από εμάς».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) στις 25 Δεκ, 2017 στις 11:46 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πετρούνιας μιλλουση Χριστούγεννα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ