Βρήκαν ανθρώπινο κρανίο ανάμεσα στα σκουπίδια στη Βέροια - iefimerida.gr

Βρήκαν ανθρώπινο κρανίο ανάμεσα στα σκουπίδια στη Βέροια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντρομοι οι υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Βέροιας ανακάλυψαν το πρωϊ ανάμεσα στα σκουπίδια ένα ανθρώπινο κρανίο.

Το κρανίο κύλησε στο έδαφος κατά τη διάρκεια της μεταφόρτωσης των απορριμμάτων από απορριμματοφόρο σε κοντέινερ στο αμαξοστάσιο του δημοτικού σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας –Βεργίνας.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Βέροιας, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο, εξέτασαν το εύρημα και διαπίστωσαν ότι ήταν ένα ανθρώπινο κρανίο από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος! Το κρανίο εστάλη για ιατροδικαστική εξέταση για να εξακριβωθεί ο χρόνος και ίσως η αιτία θανάτου, ενώ ξεκίνησε έρευνα στα απορρίμματα μήπως και βρεθούν και άλλα τμήματα του σκελετού από τον οποίο προέρχεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ