Black tie, cocktail, casual chic: Βασικά μαθήματα Dress Code για να είσαι πάντα μέσα στο θέμα - iefimerida.gr

Black tie, cocktail, casual chic: Βασικά μαθήματα Dress Code για να είσαι πάντα μέσα στο θέμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις γιορτές θέλουμε να βγαίνουμε και να διασκεδάζουμε όσο περισσότερο γίνεται.

Ειδικά την παραμονή της πρωτοχρονιάς όλο και κάπου έχουμε κλείσει για ρεβεγιόν για να μπορέσουμε να απολαύσουμε μια βραδιά glam (την αξίζουμε μια φορά στο τόσο) και να υποδεχτούμε τον καινούριο χρόνο όπως του ταιριάζει. Με τιμές και πολυτέλεια. Τι γίνεται όμως με τα dress codes (κώδικες ντυσίματος) που αναγράφονται στις περισσότερες από τις προσκλήσεις σε πάρτι και ρεβεγιόν (αλλά ακόμα και στην νέα σου δουλειά) και είναι πραγματικό μπέρδεμα;

Είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη ανάμεσα σε τόσους πολλούς διαφορετικούς όρους που περιγράφουν το κατάλληλο για την περίσταση ντύσιμο και χρειάζεται αληθινή μαεστρία για να να είσαι ολόσωστη στυλιστικά και και φυσικά να εντυπωσιάσεις. Ανεξάρτητα από το πόσα events ακόμα και γάμους μπορεί να είσαι καλεσμένη τα dress codes είναι ένας γρίφος που πρέπει να λύσεις. Και επειδή σίγουρα θα νιώσεις άβολα αν εσύ πας στην εκδήλωση με το πιο εντυπωσιακό ρούχο της ντουλάπας σου και όλοι οι υπόλοιποι φορούν απλά τζιν και Τ-shirt, αλλά το ίδιο και αν συμβεί το ακριβώς αντίθετο, δημιουργήσαμε τον πιο πλήρη οδηγό για να παίζεις τα διαφορετικά dress code στα δάχτυλα.

Όροι όπως black tie, cocktail, semi formal, αποκωδικοποιούνται και επεξηγούνται παρακάτω με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε τι πρέπει να φορέσετε σε κάθε περίσταση, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ dress code casual chic τι σημαίνει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ