Τζανακόπουλος για Σκοπιανό: Εχουμε βούληση να λύσουμε το πρόβλημα που κληροδότησε στη χώρα η ΝΔ - iefimerida.gr

Τζανακόπουλος για Σκοπιανό: Εχουμε βούληση να λύσουμε το πρόβλημα που κληροδότησε στη χώρα η ΝΔ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρικυμία προκαλεί στα κόμματα το Ονοματολογικό της ΠΓΔΜ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε στη Ντόρα Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει την «ικανότητα να λύσει ένα πρόβλημα που κληροδότησε στη χώρα η δική της παράταξη».

Επιπλέον, ο υπουργός Επικρατείας καλεί την κα Μπακογιάννη να τοποθετηθεί «αν η θέση της σημερινής Ν.Δ. είναι αυτή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ή του Αντώνη Σαμαρά για την εξεύρεση λύσης».

Ολόκληρη η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου έχει ως εξής:

«Η κυρία Μπακογιάννη θα έπρεπε να γνωρίζει και ως πρώην υπουργός Εξωτερικών ότι η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets. Όσο για την ουσία του ζητήματος, την ενημερώνουμε ότι η κυβέρνηση έχει και τη βούληση, αλλά και την ικανότητα να λύσει ένα πρόβλημα που κληροδότησε στη χώρα η δική της παράταξη. Μέχρι τότε αναμένουμε να μας πει αν η θέση της σημερινής Ν.Δ. είναι αυτή του Κων. Μητσοτάκη ή του Αντώνη Σαμαρά για την εξεύρεση λύσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζανακοπουλος Σκοπιανό Μπακογιάννη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ