Ο Βρετανός παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν σώθηκε από τον καρκίνο χάρη στο παρατηρητικό βλέμμα θεατή - iefimerida.gr

Ο Βρετανός παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν σώθηκε από τον καρκίνο χάρη στο παρατηρητικό βλέμμα θεατή

Ο Βρετανός παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πώς σώθηκε από τον καρκίνο χάρη στο παρατηρητικό βλέμμα ενός τηλεθεατή, αποκάλυψε ο Βρετανός παρουσιαστής, Πιρς Μόργκαν.

Ο 52χρονος οικοδεσπότης της εκπομπής «Good Morning Britain», δέχθηκε ένα περίεργο e-mail από μία ειδικό στα μελανώματα, όταν η τελευταία είδε ένα περίεργο σημάδι στο στήθος του, ενώ παρακολουθούσε το ντοκιμαντέρ « Serial Killer» νωρίτερα φέτος.

Ο Μόργκαν ζήτησε ιατρική συμβουλή μετά το e-mail που δέχθηκε από την Τζίλιαν Νούταλ, ιδρύτρια της «Melanoma UK», στο οποίο έλεγε πως είχε εντοπίσει ένα ασυνήθιστο σημάδι πάνω από το πουκάμισό του.

Ο Βρετανός παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν σώθηκε από τον καρκίνο χάρη στο παρατηρητικό βλέμμα θεατή  | iefimerida.gr 0


Η ιδρύτρια του Melanoma UK, Τζίλιαν Νούταλ, που ειδοποίησε το Βρετανό παρουσιαστή. Φωτογραφία: Facebook

Σύμφωνα με τον Independent, του έγραψε: «Πιρς, υπό τον κίνδυνο να ακούγομαι υπερβολική, παρακολουθώ το πρόγραμμά σου και είδα ένα σημάδι στο στήθος σου. Το έχεις ελέγξει;»

Μόλις είδε το e-mail ο Μόργκαν αποφάσισε να κλείσει ραντεβού σε έναν κορυφαίο δερματολόγο, ο οποίος του είπε ότι το σημάδι αυτό θα μπορούσε να είχε μετατραπεί σε καρκινικό εάν δεν είχε λάβει θεραπεία.

Όπως είπε ο ίδιος ο παρουσιαστής: «Αν καθυστερούσα περισσότερο, με πληροφόρησε ο γιατρός, θα μπορούσε να είχε γίνει καρκίνος. Δώστε ένα χρυσό βραβείο σε αυτή την κυρία».

Η Νούταλ κατέφυγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εξηγήσει τι συνέβη, γράφοντας: «Έπαιρνε συνέντευξη από έναν serial killer και τον παρακολουθούσα – το πουκάμισό του ήταν ανοιχτό στο λαιμό και το μάτι μου έπεσε εκεί. Πάγωσαν την οθόνη και κοίταξα προσεκτικά. Πραγματικά με ενοχλούσε κι έτσι του έστειλα e-mail καθώς σκέφτηκα πως η γρήγορη αντίδραση προς τη σωστή κατεύθυνση δεν θα βλάψει».

Η Νούταλ ίδρυσε το Melanoma UK το 2007, με σκοπό την υποστήριξη των ασθενών που είχαν διαγνωσθεί με θανατηφόρο καρκίνο του δέρματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ