Τον «δράκο» του Ρεθύμνου αναζητούν οι αστυνομικοί - iefimerida.gr

Τον «δράκο» του Ρεθύμνου αναζητούν οι αστυνομικοί

Τον «δράκο» του Ρεθύμνου αναζητούν οι αστυνομικοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στήνει καρτέρι μέσα στη νύχτα σε σκοτεινά σημεία της πόλης του Ρεθύμνου και ληστεύει νεαρές κοπέλες, στις οποίες πολλές φορές προσπαθεί και να ασελγήσει.Ο «δράκος» του Ρεθύμνου έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τις νεαρές κοπέλες, κυρίως φοιτήτριες και οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του.

Από τον περασμένο Μάιο, ο δράστης έχει χτυπήσει δέκα φορές ενώ τα περισσότερα θύματα του «δράκου» είναι φοιτήτριες, οι οποίες τον έχουν περιγράψει ως εύσωμο, ηλικίας 25 έως 30 χρόνων και πιθανότατα Έλληνα, που δρα χωρίς να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του, αλλά φορώντας μπουφάν με κουκούλα την οποία κατεβάζει χαμηλά στο πρόσωπό του.

Ως τον Οκτώβριο, ο δράστης είχε διαπράξει επτά επιθέσεις και από τότε επανεμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν λήστεψε και προσπάθησε να θωπεύσει μια φοιτήτρια και μια ιδιωτική υπάλληλο στην περιοχή της Καλλιθέας, όταν επέστρεφαν στα σπίτια τους από διασκέδαση. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας αναζητούν τον επικίνδυνο νεαρό βάσει της περιγραφής που έχουν δώσει τα θύματά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ