Το ξέσπασμα της κόρης του Μπρους Γουίλις σε όσους την χαρακτήριζαν άσχημη [εικόνα] - iefimerida.gr

Το ξέσπασμα της κόρης του Μπρους Γουίλις σε όσους την χαρακτήριζαν άσχημη [εικόνα]

Η μία από τις τρεις κόρες του Μπρους Γουίλις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ταλούλα Γουίλις έχει ένα εκπληκτικό σώμα και φρόντισε να το δείξει στην χριστουγεννιάτικη απόδραση με τις αδερφές της, Ρούμερ και Σκουτ.

Ωστόσο, φαίνεται πως θέλησε να χρησιμοποιήσει την φωτογραφία ως εκδίκηση απέναντι σε όσους την μισούν, όπως τόνισε. «Αφιερωμένη σε όσους με αποκαλούσαν άσχημη όταν ήμουν 13 ετών» έγραψε στη λεζάντα της εικόνας.

dedicated to everyone who called me ugly at 13

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (Youthful Slimelord) (@buuski) στις 23 Δεκ, 2017 στις 5:37 μμ PST

Πράγματι, η 23χρονη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ είχε δεχθεί έντονο bullying για την εμφάνισή της όταν ήταν έφηβη.

«Υπήρχαν άνθρωποι, όταν ήμουν 13 ετών, που μου έλεγαν πόσο άσχημη ήμουν και πώς μπορεί δύο πανέμορφοι ηθοποιοί να έκαναν τόσο άσχημα παιδιά» είχε δηλώσει το 2014 μετά την αποτοξίνωσή της. Όπως είχε δηλώσει τότε, ξεπέρασε τα προβλήματά της και άλλαξε στάση ζωής.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (Youthful Slimelord) (@buuski) στις 23 Δεκ, 2017 στις 4:29 μμ PST

Στη φωτογραφία της, η Ταλούλα φαίνεται γυμνασμένη, ενώ σε μία άλλη ποζάρει μαζί με τις αδερφές της στις ιαματικε πηγές που πήγαν για να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ