Νέα αποκάλυψη Μαυρίδη για το Nomads -Ποιος ήταν ο απαράβατος όρος που έβαλε ο ΑΝΤ1 [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα αποκάλυψη Μαυρίδη για το Nomads -Ποιος ήταν ο απαράβατος όρος που έβαλε ο ΑΝΤ1 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον όρο που έβαλε ο ΑΝΤ1 στον Γιώργος Μαυρίδη, όσο βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε ο tattoo artist.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαυρίδης μπορεί να μην αναδείχθηκε νικητής του NOMADS, ωστόσο, κέρδισε την συμπάθεια όλων όταν κατά την διάρκεια του τελικού, ότι δέχθηκε να μπει στο παιχνίδι υπό τον όρο ο ΑΝΤ1 να δώσει τα χρήματα για την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του ΑΧΕΠΑ.

Κατά την επιστροφή των παικτών στην Ελλάδα και ενώ ο ΑΝΤ1 έχει εκδώσει ανακοίνωση για την συμφωνία τους, ο tattoo artist παραδέχθηκε πως το παιχνίδι επιβίωσης δεν του ταίριαζε, αλλά δεν μπορούσε να φύγει καθώς υπήρχε ένας απαράβατος όρος.

«Το πιο δύσκολο για εμένα ήταν ότι δεν μπορούσα να αποχωρήσω οικειοθελώς λόγω της συμφωνίας που είχα κάνει!», εξομολογήθηκε ο Γιώργος στις τηλεοπτικές κάμερες και συνέχισε: «όλα τα άλλα τα κατάφερα. Νομίζω ότι τα πέρασα τα όρια μου ψυχολογικά.

Νομίζω ότι δεν μου ταίριαξε. Ήταν κάτι που έπρεπε να το κάνω. Τίμησα τη συμφωνία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαυρίδης nomads ΑΧΕΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ