Ο Ράιαν Ρέινολντς έφτιαξε χριστουγεννιάτικα μπισκότα και η σύζυγός του τον τρολάρει [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Ράιαν Ρέινολντς έφτιαξε χριστουγεννιάτικα μπισκότα και η σύζυγός του τον τρολάρει [εικόνα]

Ο Ράιαν Ρέινολντς με τη σύζυγό του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ράιαν Ρέινολντς είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός. Τυχαίνει επίσης να έχει χαρακτηριστεί επί 4 φορές ως ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου, από το περιοδικό People. Και μέσα σε όλα αυτά, έχει τρομερή αίσθηση του χιούμορ.

Αλλά είναι πολύ χάλια στη μαγειρική και η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός, Μπλέικ Λάιβλι, φρόντισε να το επισημάνει στο Instagram.

Η Μπλέικ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία των εορταστικών μπισκότων την παραμονή των Χριστουγέννων, καρφώνοντας την άτυχη προσπάθεια του άνδρα της.

@vancityreynolds made some Christmas cookies... ...He’s verrry handsome though.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις 22 Δεκ, 2017 στις 12:37 μμ PST

Μπορεί βέβαια τα μπισκότα του Ρέινολντς να ήταν εύγευστα, αλλά από εμφάνιση, ήταν χάλια. Η σύζυγος του πάντως, προσπάθησε να το σώσει έστω και την τελευταία στιγμή, γράφοντας στη λεζάντα: «Τουλάχιστον αυτός είναι πολύ όμορφος».

Το διάσημο ζευγάρι ρίχνει συνεχώς χιουμοριστικά καρφιά ο ένας στον άλλο, δείχνοντας πως είναι πολύ αγαπημένοι και με φοβερή αίσθηση του χιούμορ, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τους οπαδούς του.

Ο Ράιαν, ωστόσο απάντησε στην ανάρτηση της γυναίκας του, με τον συνηθισμένο τρόπο του: «Ήθελα να είμαι ο πρώτος άνθρωπος που ψήνει χριστουγεννιάτικα μπισκότα χρησιμοποιώντας μόνο ένα σφυρί» έγραψε.

Να αναφέρουμε πάντως, πως ο Ρέινολντς έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη σχέση του με την κουζίνα. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Men’s Health» δήλωσε πως η μαγειρική του αποτελεί «κίνδυνο πυρκαγιάς».

«Δεν είμαι καινοτόμος στην κουζίνα. Αν μαγειρέψω, θα πρέπει να υπάρχει σύστημα πυροπροστασίας. Οι πυροσβέστες θα χτυπήσουν την πόρτα μας, θα βγάλουν την γυναίκα μου και θα της προσφέρουν μια καλύτερη ζωή» είχε δηλώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ