Ο Λούις Χάμιλτον πρώτα ταπείνωσε το ανιψάκι του στο διαδίκτυο και μετά του ζήτησε συγγνώμη [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Λούις Χάμιλτον πρώτα ταπείνωσε το ανιψάκι του στο διαδίκτυο και μετά του ζήτησε συγγνώμη [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λιούις Χάμιλτον ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για το βίντεο που τον έδειχνε να σχολιάζει τον μικρό ανιψιό του ο οποίος φορούσε φόρεμα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 κατηγορήθηκε για ταπείνωση του παιδιού στο διαδίκτυο καθώς δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο επικρίνει την επιλογή του και λέει: «Τα αγόρια δεν φορούν φορέματα πριγκίπισσας».

Ο Λούις Χάμιλτον πρώτα ταπείνωσε το ανιψάκι του στο διαδίκτυο και μετά του ζήτησε συγγνώμη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Εκτός από τη συγγνώμη, ο Χάμιλτον διέγραψε και το βίντεο το ποίο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις για αρνητικά στερεότυπα με βάση το φύλο.

Ο Χάμιλτον εξέφρασε τη λύπη του για την «απαράδεκτη» του θέση. Είπε πως δεν ήθελε να φανεί προσβλητικός και πως λατρεύει την ελευθερία έκφρασης του ανιψιού του. Συνέχισε λέγοντας πως πάντα θα υπερασπίζεται το δικαίωμα να ζει καθένας τη ζωή του όπως θέλει και είπε ότι ελπίζει αυτό του το λάθος να μην τον χαρακτηρίσει.

Ο Λούις Χάμιλτον πρώτα ταπείνωσε το ανιψάκι του στο διαδίκτυο και μετά του ζήτησε συγγνώμη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λούις Χάμιλτον ανιψιός φόρεμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ