«Χαιρέτησε» της Λας Πάλμας και έρχεται στην ΑΕΚ ο Μασούντ [εικόνα] - iefimerida.gr

«Χαιρέτησε» της Λας Πάλμας και έρχεται στην ΑΕΚ ο Μασούντ [εικόνα]

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σοτζέι Μασούντ αποχαιρέτησε τη Λας Πάλμας, στην οποία έκανε προπονήσεις τις τελευταίες εβδομάδες, και έρχεται Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Ο Ιρανός μέσος έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης και από την Τρίτη έχει ανοίξει ο δρόμος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού πήρε την ελευθέρας του από τον Πανιώνιο.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Μασούντ έκανε προπονήσεις με τη Λας Πάλμας, προκειμένου να κρατηθεί σε φόρμα, και θέλησε να ευχαριστήσει και να αποχαιρετήσει την πρώην ομάδα του με μήνυμα που συνοδεύεται από ομαδική φωτογραφία στα αποδυτήρια της Λας Πάλμας.

Το μήνυμα του Μασούντ:

«Γεια σε όλους. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στη Λας Πάλμας, τον πρόεδρό της, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, τον αθλητικό διευθυντή, Τόνι Κρουθ, τον προπονητή, Πακίτο, και όλη την πρώτη ομάδα που με φιλοξένησε αυτές τις τελευταίες εβδομάδες και μου επέτρεψε να προπονηθώ μέχρι την επιστροφή μου στην Ελλάδα.

Η Λας Πάλμας, ο κόσμος της και το νησί θα είναι πάντα στην καρδιά μου, γιατί εκεί πέρασα μαζί με την οικογένειά μου πολύ όμορφες αθλητικές και προσωπικές στιγμές, τις οποίες θα θυμάμαι με αγάπη.

Εύχομαι στη Λας Πάλμας να πάρει τα αποτελέσματα που αξίζει αυτό το χρόνο, το 2018, και να εξασφαλίσει την παραμονή στην Primera División, εκεί όπου ανήκει. Φιλιά στην "αμαρίγια" οικογένεια και όλους του κατοίκους των Καναρίων Νήσων. Θα τα πούμε σύντομα».

«Χαιρέτησε» της Λας Πάλμας και έρχεται στην ΑΕΚ ο Μασούντ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μασουντ αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ