«Καθαρό» οπλοστάσιο διαθέτει η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών - iefimerida.gr

«Καθαρό» οπλοστάσιο διαθέτει η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Καθαρό» οπλοστάσιο διαθέτουν τα μέλη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, που εκτιμάται από τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ότι κρύβονται πίσω από τη βομβιστικής επίθεση που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στο Εφετείο Αθηνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκεκριμένη ομάδα πριν ξεκινήσει τις βομβιστικές τρομοκρατικές επιθέσεις, πραγματοποιούσε... γαζωματικές επιθέσεις με πολεμικά καλάσνικοφ. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, η επίθεση στην οικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι και η επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ.

Την ίδια στιγμή οι αρχές προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του νέου «παίκτη» της εγχώριας τρομοκρατίας ο οποίος έχει «εκπαιδευτεί» στο να κατασκευάζει βόμβες, καθώς ένα χρόνο νωρίτερα η επίθεση στο υπουργείο Εργασίας, ήταν αποτυχημένη.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ