3 fashion συνδυασμοί που σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση - iefimerida.gr

3 fashion συνδυασμοί που σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κομψότητα θα πει γοητεία. Η δεύτερη δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια.

Προκύπτει από τη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας. Τα ρούχα που πραγματικά μας ταιριάζουν είναι αυτά που κολακεύουν τη σιλουέτα μας, μας κάνουν να νιώθουμε άνετα, μας χαρίζουν δυναμισμό. Δεν είναι δύσκολο να βρεις τα outfit που σου ταιριάζουν. Βασική προϋπόθεση είναι η διάθεση να πειραματιστείς.

Οταν δοκιμάσεις διαφορετικούς συνδυασμούς, μπορείς να διακρίνεις τα χρώματα που σε κάνουν να δείχνεις λαμπερή, το στιλ των ρούχων που καλύπτει τυχόν ατέλειες, τα παπούτσια που αγαπούν τα πόδια σου. Οι εμφανίσεις της καθημερινότητάς μας θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα την άνεση. Είναι ωραίο, όμως, η άνεση να συνδυάζεται και με την κομψότητα. Δεν είναι δύσκολο να βρούμε την ισορροπία που αναζητάμε στο στιλ.

Yπάρχουν συγκεκριμένα outfit που σύμφωνα με ψυχολογικές μελέτες, χαρίζουν αυτοπεποίθηση, αναδεικνύουν δυνατά μας σημεία, τονίζουν τη θηλυκότητά μας.

3 fashion συνδυασμοί που σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κόκκινο φόρεμα συνδυασμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ