Αυτή η αεροσυνοδός είναι 81 ετών, αλλά δεν σκοπεύει να συνταξιοδοτηθεί σύντομα [εικόνες+βίντεο]

Ξεκίνησε να πετάει το Νοέμβριο του 1957 και από τότε δεν έχει σταματήσει.

Σίγουρα έχετε δει (ακόμα και χρησιμοποιήσει) κι εσείς η ίδια το hashtag #lovemyjob. Και πάλι. Περισσότερο απ' ότι αγαπάει η Bette Nash τη δική της δουλειά, αποκλείεται.

Εδώ και 60 (ναι, 60) χρόνια εργάζεται στην ίδια αεροπορική εταιρεία, την American Airlines, αλλά κάθε φορά που φορά τη στολή της και ετοιμάζεται για πτήση νιώθει σαν να είναι η πρώτη της. Βρίσκεται εκεί με ενθουσιασμό, θετική ενέργεια, χαμόγελο και ένα ασύγκριτο πάθος για το έργο της, μια ενέργεια που, αναμφίβολα, την κάνει σταρ της κάθε πτήσης (κανένας πιλότος).

Η Bette αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για όσους την συναντούν ενώ είναι δύσκολο να μην θαυμάσεις την εικόνα της καθώς προχωρά στον αεροδιάδρομο με αυτοπεποίθηση. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι επιβάτες που όταν την έχουν πετύχει σε πτήση τους, τής έχουν ζητήσει να ποζάρει μαζί τους για μια selfie.

Σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, όσοι εργάζονται στον αέρα μπορούν να δουλεύουν μέχρι την ηλικία των 65, αλλά στις πιο εμπορικές αεροπορικές εταιρείες δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός. Η ίδια ξεκίνησε να πετάει όταν ήταν 21 ετών, το 1957.

Δείτε την 80χρονη αεροσυνοδό που εντυπωσιάζει ακόμα και σήμερα στο bovary.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ