ΑΕΚ: Προχωρά με Μασούντ και Μοράν - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Προχωρά με Μασούντ και Μοράν

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Χριστούγεννα πέρασαν, οι παίκτες της ΑΕΚ και ο Μανόλο Χιμένεθ είναι σε άδεια, αλλά τα μεταγραφικά της βρίσκονται σε... εξέλιξη.

Και στο προσκήνιο είναι η επικείμενη απόκτηση του Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο και θα φορέσει την φανέλα της Ενωσης μέχρι και τον Μάιο.

Επίσης, στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η υπόθεση του Έρικ Μοράν για την ΑΕΚ. Ο 26χρονος αμυντικός χαφ της Λεγανές αποτελεί τον «Νο1» στόχο του Μανόλο Χιμένεθ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας και το θέμα φαίνεται πως είναι σε προχωρημένο στάδιο. Ο Ισπανός άσος δεν υπολογίζεται ως βασικός στην ισπανική ομάδα, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018 και ο ίδιος φαίνεται πως ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που δεν είναι άλλος από την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μανόλο Χιμένεθ μασουντ μοραν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ