Αυτά είναι τα κατάλληλα παπούτσια για την ζιπ κιλότ - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα κατάλληλα παπούτσια για την ζιπ κιλότ

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι culottes είναι ένα ξεχωριστό παντελόνι με αδιαμφισβήτητη κομψότητα.

Τις τελευταίες σεζόν η ζιπ κιλότ είναι ανάμεσα στα παντελόνια που πρωταγωνιστούν κυρίως για όσες γυναίκες ψάχνουν κάτι το διαφορετικό, για όσες έχουν βαρεθεί το κλασικό τζιν και θέλουν να φορέσουν κάτι άλλο.

Ενα παντελόνι σε φαρδιά, Α γραμμή με μήκος πιο κοντό, που κυμαίνεται από το γόνατο μέχρι λίγο πάνω από τον αστράγαλο χαρίζει σεξαπίλ και κομψότητα με vintage αέρα και θηλυκή αισθητική.

Η culotte αναδιαμορφώνει την σιλουέτα και το σώμα με καμπύλες ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχουν. Τις είδαμε σε φωτογραφίες street style το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα και θέλουμε πολύ να τις υιοθετήσουμε και να τις εντάξουμε στα καθημερινά μας λουκ.

Επικρατεί γενικά η άποψη πως το σχέδιο της δεν ταιριάζει σε γυναίκες με πιο μικρό ύψος αλλά και σε γυναίκες με έντονες καμπύλες, όπως επίσης και σε πολύ λεπτές. Ακόμα, δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε πως πρέπει να τις φορέσουμε μόνο με ψηλοτάκουνα και τελικά δεν ξέρουμε τι από αυτά είναι αλήθεια και τι μύθος, με αποτέλεσμα να αποφεύγουμε να φορέσουμε αυτά τα τόσο classy παντελόνια, που οι γυναίκες δόξασαν σε περασμένες δεκαετίες.

Διάβασε τη λίστα με όλα τα παπούτσια που ταιριάζουν με την ζιπ κιλότ και πως να τα συνδυάσεις ώστε να την φορέσεις με στυλ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζιπ κιλότ παπούτσια παντελόνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ