Δέματα Αγάπης από την «Αποστολή» για 11.164 οικογένειες σε 27 πόλεις της Ελλάδας - iefimerida.gr

Δέματα Αγάπης από την «Αποστολή» για 11.164 οικογένειες σε 27 πόλεις της Ελλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την διανομή, δεμάτων Αγάπης, σε 500 οικογένειες της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου, για την κάλυψη των αναγκών του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού τους ολοκληρώθηκε, σήμερα, το πρόγραμμα «Αποστολή μας η Αγάπη» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Από τις αρχές Δεκεμβρίου, με προτροπή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας με νέα παιδιά, μετέφεραν σε 27 πόλεις της Ελλάδος το μήνυμα της αγάπης των Χριστουγέννων, προσφέροντας, σε 11. 164 εμπερίστατες οικογένειες με πάνω από 39.000 μέλη, δέματα τροφίμων για να καλύψουν τις ανάγκες τους αυτές τις Άγιες ημέρες.

Δέματα Αγάπης από την «Αποστολή» για 11.164 οικογένειες σε 27 πόλεις της Ελλάδας | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα η «Αποστολή» διένειμε 135. 460 κιλά τροφίμων σε: 215 σχολεία του Λεκανοπεδίου, 84 ενορίες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στα Κοινωνικά της Παντοπωλεία και στις Ιερές Μητροπόλεις: Νέας Ιωνίας και Νέας Φιλαδελφείας, Περιστερίου, Αλεξανδρουπόλεως, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος, Ιωαννίνων, Χαλκίδος, Κιλκισίου, Πρεβέζης, Αρτης, Ελασσώνος, Μαντινείας, Σύρου, Λευκάδος, Λήμνου, Θεσσαλιώτιδος, Σφακίων και στην Καλλονή της Λέσβου.

Δίπλα στην «Αποστολή» για την υλοποίηση του προγράμματος βρέθηκαν: ο IOCC, η EUROBANK, το πρόγραμμα «Όλοι μαζί μπορούμε», τα σούπερ μάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ με το πρόγραμμα «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη» και πολλές επιχειρήσεις.

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας με δήλωση του ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου υπογραμμίζοντας ότι « αυτές τις ημέρες ο νους μας στρέφεται αγαπητικά στους συνανθρώπους μας.

Με λόγια και έργα αγάπης προσπαθούμε να σταθούμε δίπλα τους στις χαρές και τις επιτυχίες τους, προ πάντων , όμως, στις λύπες, στις αποτυχίες, στις ελλείψεις και στις ανάγκες τους, γνωρίζοντας αυτό που είπε ο Χριστός «Εφ᾽ όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε».

Δέματα Αγάπης από την «Αποστολή» για 11.164 οικογένειες σε 27 πόλεις της Ελλάδας | iefimerida.gr 1
Δέματα Αγάπης από την «Αποστολή» για 11.164 οικογένειες σε 27 πόλεις της Ελλάδας | iefimerida.gr 2
Δέματα Αγάπης από την «Αποστολή» για 11.164 οικογένειες σε 27 πόλεις της Ελλάδας | iefimerida.gr 3
Δέματα Αγάπης από την «Αποστολή» για 11.164 οικογένειες σε 27 πόλεις της Ελλάδας | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αποστολή δέματα αγάπης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ