Ο νικητής του The Voice Γιώργος Ζιώρης έχασε τον πατέρα του όσο ήταν στο σόου - iefimerida.gr

Ο νικητής του The Voice Γιώργος Ζιώρης έχασε τον πατέρα του όσο ήταν στο σόου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο νικητής του The Voice, Γιώργος Ζιώρης, ο οποίος περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε καθώς όσο βρισκόταν στο show, έχασε τον πατέρα του.

«Δεν μιλήσαμε ποτέ για το πως θα διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση στην τηλεόραση. Θεώρησα σωστό να μη βγει καθόλου παραέξω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Έχω οικογένεια πίσω και πρέπει να γίνουν κι εκείνοι λίγο χαρούμενοι. Η μαμά μου, ο αδελφός μου, ο θείος μου, τους δίνεις η νίκη μου λίγο χαρά παραπάνω», δήλωσε στην εκπομπή «Εδώ».

Ο Γιώργος Ζιώρης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον coach του, Κωστή Μαραβέγια και τη στήριξη που δέχθηκε από εκείνον μέσα στο παιχνίδι.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ την πιθανότητα ότι επειδή κέρδισε πέρυσι, δεν θα κερδίσει και φέτος. Ο coach έκανε πάρα πολύ καλές επιλογές σε φωνές και σε χαρακτηριστικά ανθρώπων.

Ο Κωστής Μαραβέγιας μου είπε κάτι που το κράτησα ως συμβουλή «το ότι θα κερδίσεις το Voice, δεν σημαίνει άμεση επιτυχία, δεν σημαίνει άμεση καριέρα, θέλει δουλειά, θέλει στρώσιμο και θα το παλέψουμε». Είναι φιλικότατος, είναι άνθρωπος, είναι πολύ καλό παιδί. Είναι κοντά στα παιδιά.

Τον ενδιαφέρει και η προσωπική ζωή των παιδιών, γιατί θέλει τα παιδιά να είναι καλά για να μπορούν να τραγουδήσουν και να δώσουν αυτό που θέλει. Είναι ό,τι χρειάζεται να είναι ένας coach, και σύμβουλος, είναι ψείρας», ανέφερε ο νικητής του The Voice, μιλώντας με τα καλύτεα λόγια για τον «δάσκαλό» του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ The Voice νικητής ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΩΡΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ