Αρσεναλ-Λίβερπουλ: Γκολ, ανατροπές και γκάφες στο παιχνίδι της χρονιάς

Η Λίβερπουλ έχασε την ευκαιρία να τελειώσει το ντέρμπι με την Άρσεναλ, στο «Εμιρέιτς», από το πρώτο ημίχρονο και τελικά πάλι καλά που δεν έχασε, καθώς οι «κανονιέρηδες» ανέτρεψαν το 0-2, αλλά ούτε αυτοί κατόρθωσαν να κρατήσουν τη νίκη, στο ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής.

Ύστερα από ένα καταπληκτικό σε θέαμα παιχνίδι οι αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3, με τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να χάνουν τα «άχαστα» στο πρώτο ημίχρονο. Μόνο ο Φιρμίνο απώλεσε τρεις κλασικές ευκαιρίες, ενώ μετά το 0-1 από τον Κουτίνιο (26΄), που σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Premier League με το κεφάλι, οι Σαλάχ και Μανέ είχαν νέες σπουδαίες στιγμές.

Όταν ο Αιγύπτιος διπλασίασε, στο 52΄, τα πάντα φάνηκε να τελειώνουν για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, μόνο που με τη Λίβερπουλ δεν πλήττεις ποτέ... Ένα λεπτό αργότερα ο Σάντσες μείωσε και στο πεντάλεπτο που ακολούθησε η Άρσεναλ έφτασε στην ανατροπή με τους Τσάκα και Οζίλ!

Τελικά τα... προσχήματα για τους φιλοξενούμενους έσωσε ο Φιρμίνο, που νίκησε τον Τσεχ στο 71΄ και γλίτωσε την ομάδα του από ακόμη ένα κάζο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίβερπουλ Άρσεναλ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ