Γιος δισεκατομμυριούχου έκανε μήνυση στην πρώην του -Για δαχτυλίδι αρραβώνα αξίας 250.000 δολαρίων - iefimerida.gr

Γιος δισεκατομμυριούχου έκανε μήνυση στην πρώην του -Για δαχτυλίδι αρραβώνα αξίας 250.000 δολαρίων

Ο Γουάιατ Κοχ (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντάξει να διαλύσει τον αρραβώνα, αλλά να κρατήσει και το πανάκριβο δαχτυλίδι; Αυτό δεν το δέχεται γιος δισεκατομμυριούχου, που έκανε μήνυση στην πρώην του.

Ο 31χρονος Γουάιατ Κοχ απαιτεί από την Αιβι Γκαμπριέλ Σλόκαμπ να του επιστρέψει το διαμαντένιο δαχτυλίδι 8,24 καρατίων και αξίας 250.000 δολαρίων. Οι δυο τους χώρισαν τον Μάιο.

Ο Κοχ είχε αγοράσει το δαχτυλίδι για 180.000 δολάρια τον Μάρτιο, αλλά οι δικηγόροι του υποστηρίζουν ότι τώρα αξίζει 250.000 δολάρια. Επίσης, σύμφωνα με τη μήνυση, διεκδικεί 15.000 δολάρια για βλάβη και σημειώνεται ότι της έχει ζητήσει επανειλημμένα να του επιστρέψει το κόσμημα.

Ο 31χρονος είναι CEO της εταιρείας ρούχων που φέρει το επίθετό του. Είναι γιος του Μπιλ Κοχ, η περιουσία του οποίου εκτιμάται στα 1,7 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.

Πηγή: Independent

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γουάιατ Κοχ δαχτυλίδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ